Новини

СПІВПРАЦЮЄМО З КІНОЛОГАМИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

09.06.2020 року  в Кропивницькому відбулась зустріч  представників Товариства Сприяння Обороні України – голови Кіровоградської ОО ТСО України  Левченка  Миколи, керівника  МСК ТСО України Палія Миколи  і інструктора  по службовому собаківництву клубу Стратієвської  Тетяни з керівництвом Кінологічного центру  ГУНП  в Кіровоградській області – начальником Матвеєвим  Артемом, заступником  начальника  Дульським Констянтином  і особовим складом  КЦ. 

Під час зустрічі Левченко М.М. і Палій М.К.  вручили  команді КЦ Кубок, дипломи і Почесні грамоти за заняте 1 місце серед команд  силових структур на відкритому Чемпіонаті  Кіровоградської  ОО ТСО України зі службового собаківництва  06.06.2020.

На цій зустрічі в теплій і дружній обстановці  обговорили питання подальшої співпраці, проведення спільних  занять, змагань, семінарів, тренінгів  і других  заходів по службовому собаківництву    Велику увагу було приділено  роботі з дітьми в гуртках «Юний Кінолог» , обговорили  подальшу співпрацю  в цьому  напрямку. В Міському спортивному клубі ТСО України працюють досвідчені інструктори і судді по службовому собаківництву, що пройшли атестацію  в ТСО України, а серед них є й такі, які  успішно закінчили спеціальні учбові центри МВС, Прикордонної охорони, проходили службу у військах або працювали в органах МВС і мають великий досвід в роботі з службовими  собаками. І сьогодні їх знання і досвід – це дійсно дуже цінний  скарб, і його треба зберегти і передати молоді.

Гостям показали розплідник,  службових собак КЦ, а також дуже добру матеріальну базу (учбові класи, дресирувальний  майданчик  КЦ, територію центру). По закінченню зустрічі були зроблені  спільні фото.

Керівник МСК ТСО України                                                                    Микола Палій 

Залишити відповідь