Новини

Вітаємо Колебіденка Володимира Олександровича!

Золотий ювілей!

За свої 50 років наш колега КОЛЕБІДЕНКО ВОЛОДИМИР ОЛЕКСАНДРОВИЧ встиг стільки, на що іншим, можливо, не вистачило б і кількох життів. Володимир Олександрович  проводить велику організаційну, відповідальну роботу як голова Знам’янської МО ТСО України. Голова Знам’янського Координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот», член Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Кіровоградській ОДА. Пройшовши сам через війну в Афганістані, він приділяє велику увагу військово-патріотичній роботі з молодим поколінням не тільки в Знам’янському районі, а й залучає молодь з сусідніх районів області. Під керівництвом Володимира Олександровича систематично проходять турніри з військово-спортивних багатоборств, екскурсії до військових частин, літні табори…

          Колебіденко В.О. працює на посаді лиректораЗнам’янського МСТК ТСО України з 2003 року. Заклад має стабільні показники підготовки кадрів робітничих професій. В колективі панує ділова атмосфера, директор користується беззаперечним авторитетом і повагою серед колег. Завдяки енергійності та організаторському таланту ювіляра всі працівники спортивно-технічного клубу щоразу самовіддано готують заклад до проведення змагань. 

За самовіддану працю та активну громадську діяльність Володимир Олександрович був неодноразово відзначений нагородами: Почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради, Грамотами начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил та міністра оборони України, Грамотою Верховної Ради України, «Почесним Знаком ТСО України».

Щиро вітаємо Вас, шановний Володимире Олександровичу, і зичимо, щоб на Вашому довгому життєвому шляху Вас супроводжували міцне здоров’я, сімейний затишок і радість нових здобутків!

Залишити відповідь