Новини

ГОСТІ В СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНОМУ КЛУБІ

Знам’янський МСТК ТСО України – гостинна організація, яку знають далеко за межами міста. 28 травня вона радо відкрила двері для учнів 8 класу ОНЗ «Петрівський НВК І – ІІІ ст.» та їх класного керівника І. Кононенко.

Директор ЗМСТК  В. Колебіденко розповів дітям про  історію ТСО України та  напрямки його діяльності, ознайомив з експонатами музею Афганської війни, що створений у закладі: макетами зброї, нагородами, фотографіями та ін. Нагадав і про дії у разі знаходження предмета, схожого на вибухонебезпечний.

Володимир Олександрович провів школярів кабінетами та територією ЗМСТК, показав обладнання, тренажери та транспортні засоби, які використовують під час навчання водіїв різних категорій.

Незабутні враження на школярів справило тренувальне заняття в тирі, де під керівництвом інструкторів І. Кравця та О. Мазура  вони вчилися розбирати та складати автомат АК – 47 і стріляли в ціль з пневматичної гвинтівки.

Та найбільше захоплення дітей викликала стінка для скелелазіння,  нещодавно обладнана у ЗМСТК, де можна було випробувати свою сміливість, силу, спритність і логіку, зважившись піднятися по ній до верху. 

Дякували школярі та їх вчитель Ірина Олексіївна за цікаво та змістовно проведений час, і обіцяли бути частими гостями у ЗМСТК.І.

Іваненко, заступник директора

Знам’янського МСТК ТСО України

Залишити відповідь