Новини

ЛЬОТНІ ДНІ В МІСТІ ЙИХВІ В ЕСТОНІЇ

Кіровоградський авіаційно-спортивний клуб Товариства сприяння обороні України спільно з ТОВ «Льотна школа «Форсаж» у рамках співпраці з Естонською авіаційною компанією Kull Jet, яка є представником новозеландського виробника літаків Pacific Aerospace Limited в Естонії та Україні, за сприяння Посольства України в Естонії, 23 липня 2021 року був учасником конференції з розвитку малої авіації в Естонії.

Олександр Остапенко, начальник Кіровоградського авіаційно-спортивного клубу Товариства сприяння обороні України, на аеродромі естонського міста Йихві продемонстрував фігури вищого пілотажу як здобутки
роботи
Кіровоградського авіаційно-спортивного клубу Товариства сприяння обороні України і був гідно оцінений учасниками конференції.

День польотів привернув на аеродром сотні жителів регіону і гостей Іда-Вірумаа. Інші пілоти з Фінляндії та з Литви також продемонстрували можливості сучасної авіації.

У рамках конференції були проведені робочі зустрічі та підписані угоди про співпрацю між українською стороною та провідними авіаційними компаніями в Естонії.

Дана подія також була освітлена на сайті Посольства України в Естонії https://estonia.mfa.gov.ua/news/lotni-dni-v-misti-jihvi-v-estoniyi