Новини

ПОРАДУВАЛИ ПІДШЕФНІ ГУРТКІВЦІ

Кіровоградська обласна організація ТСО України вже тривалий час підтримує міцні стосунки з гуртками моделювання КЗ «Станція юних техніків» міської ради м. Кропивницького. Ось і цього разу юним моделістам знадобилася наша підтримка, Потрібні були значні кошти, щоб доправити дітей та моделі до Києва. Кіровоградська ОО ТСО України забезпечила заправку автобуса пальним.

25 – 26 травня 2019 року у Києві пройшла Міжнародна виставка-конкурс стендового моделізму Kyiv Scale Modellers Battle – 2019, у якій взяли участь моделісти різних вікових груп з Канади, Англії, Польщі, країн Балтії, Ізраїлю, Азербайджану, Білорусії та Росії. Команду СЮТ м. Кропивницького в категорії «Діорами у молодшій віковій групі» представляли члени гуртка історико-технічного стендового моделювання.

 З нетерпінням чекали ми результатів конкурсу. Вони виявились чудовими. Діорама вихованця гуртка Дмитра Чепеля «Фронтовий обід» зайняла друге місце на цьому престижному конкурсі. Керівник гуртка ІТСМ Володимир Цись за представлені на виставці-конкурсі моделі «Автобус ЛАЗ 967 «Службовий»», «Автодрабина АЛГ-17 – «ГАЗ-51»» і «Аеродромний маслозаправник на базі ГАЗ-51» отримав одне друге та два третіх місця.

Загалом, високий технічний рівень виконаних робіт гуртківців було відмічено фірмами-виробниками масштабних моделей “ІТАЛЬЄРІ УКРАЇНА” та магазином “Моделі ЗП ЮА”.

Керівник гуртка В.Цись завітав до обласної організації ТСО України, щоб висловити вдячність голові М.Левченку за допомогу.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у престижних міжнародних конкурсах!

Залишити відповідь