Новини

СВЯТО АВТОМОБІЛЬНОГО СПОРТУ В ОЛЕКСАНДРІЇ

12 та 13 жовтня в Олександрії на міжнародній трасі «Вербова лоза» під патронатом Міністерства молоді та спорту, Олександрійської міської ради, Автомобільної федерації України, Товариства сприяння обороні України, Авто-мото клубу «Олександрія» за підтримки народного депутата України Олега Воронька –  відбувся IV етап чемпіонату України та відкритий міжнародний кубок ТСО України пам’яті Валерія Марченка з автомобільного кросу на легкових автомобілях та СКА «Баггі».

Як повідомив директор Олександрійської ЗАШ ТСО України В.П.Павленко, 12 жовтня о 18.00 годині на центральній площі міста відбулось урочисте відкриття Чемпіонату. Виступали: депутат Олег Воронько; Олександрійський міський голова Степан Цапюк; представник ГО ТСО України Віктор Поваров. Вони щиро вітали учасників змагань. Дякували спонсорів та всіх,  хто приймав участь у підготовці до проведення заходу, який дійсно є святом, важливою та приємною подією для нашого міста і нашої країни. Змагання згуртовують, зміцнюють дружбу.

В чемпіонаті змагались учасники з України, Білорусі, Молдови.

Найцікавішими були заїзди юних гонщиків СКА «Баггі» віком від 5 до 14 років. Також протистояння 17-річного автогонщика, Олександрійця – Данила Криська, який 2 роки поспіль не поступається в кузовному класі до 1600 см3. своїм старшим та досвідченим суперникам.

Свято вийшло дуже емоційним та видовищним і надовго запам’ятається учасникам та вболівальникам.

Залишити відповідь