Новини

Сьомий обласний етап національно-патріотичних змагань «Захисник Кіровоградщини»

    12 жовтня 2021 року відбувся сьомий обласний етап національно-патріотичних змагань «Захисник Кіровоградщини». Більше 200 юнаків, змагалися на базі полігону стрілкового клубу “Arms Clubпоблизу села Новоандріївка Новгородківської громади Кропивницького району.

   Головною метою і завданням обороного Товариства є патріотичне виховання молоді. Від Кіровоградської ОО ТСО України брала участь команда ГО «ЦОТП «Цитадель». Команда увійшла в десятку кращих, перевірили свою фізичну підготовку, силу духу та мотивувалися на подальші тренування.

    Учасниками змагань були учні 11-х класів, всього 19 команд, переможці відбіркових етапів змагання у громадах. Команди змагалися в естафеті з елементами перекидання колеса, силових вправах, зокрема, підйому з переворотом на поперечині, а також долали туристичні смуги перешкод. Юнаки демонстрували свою вправність у розбиранні та збиранні на
швидкість автоматичної зброї, стрільбі з пневматичної гвинтівки та перетягуванні канату.

     Команда з Гайворонської громади перемогла у трьох з п’яти конкурсів, в одному виборола друге місце, посівши перше загальнокомандне місце. Друге місце – у команди з села Соколівське Кропивницького району, третє – у команди з Устинівської громади.